Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop W M2 .

Kamil Son

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam mam taki problem .

Nie wiem czy nie zrobić dropa 35lvl + Bojo aura M/G .

Dropa do M2 na metiny .

Czy się opłaca ?

Jeśli nie to na co zrobić dropa i jakie eq załatwić

Na Serwie Solar proszę o pomoc . !

Opublikowano

na 17 lvlu nie można mieć aury nawet na M. A co do tematu to bardzo opłacalne jak nie najabardziej dropić KU właśnie w m2. Na 30 lvlu leciało by Ci dobrze z każdego metka, a na 35 możesz mieć problemy z dropem z metka czerni, ale + taki, że można na boju śmigać

Opublikowano

Cześć wam mam taki problem .

Nie wiem czy nie zrobić dropa 35lvl + Bojo aura M/G .

Dropa do M2 na metiny .

Czy się opłaca ?

Jeśli nie to na co zrobić dropa i jakie eq załatwić

Na Serwie Solar proszę o pomoc . !

Bardziej sie oplaca zrobic 54/55 lv. I chodzic na metiny na sohan.

Ale na 35 tez oplacalne, ale duzo osob chodzi :)

Opublikowano

Najlepiej 30lv, aura na M1 starczy i ribek z 30sr, bo bd szybko bil, w berka dodaj tam pkt chyba 12 jak aura na 17 na M wbije, ale wtedy dobrze by było mieć wilka, żeby to szło szybciej, jak bez wilka to fms. Chyba, że 35lv z bojem i 2xM skille, ale bicie metka czerni bd marnowaniem czasu

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

35 lvl, bojowiec, berek + aura M+, do tego jakieś eq pod drop (ebo+9,srebrna+9, ribek+9 ładne śr. :) ). I wtedy metki w M2 są Twoje. Polecam także dropić z rękawicą złodzieja z red lasu. Jeżeli masz kumpla 75+ to zabierz się z nim na metki. Może dropnie mu rękawica i Ci ją odstąpi. :D

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Ja chodziłem na 17lvl z koks eq i Aurą na G na metki w m2 i ładnie ku leciały.

Ohh, naprawdę? Na 17lvlu miałeś Aure G? ojoj, tylko, że żeby mieć skill przynajmniej na M potrzeba 17 punktów skilli i 18lv, więc ty lepiej cicho siedź.

@topic : Opłaca się, ja miałem bodego 35 aura m5 berek m4 i mi ładnie dropiło, czasem warto odwiedzić BO i na metki 45lv. Jest szansa na ogonki + :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...